SEO Norge

Søkemotoroptimalisering SEO

Søkemotoroptimalisering ekspert rangerer din hjemmeside på Google. Du må velge hvilke ord som generere salg for din webside. SEO Norway markedsfører alle nisjer innen jobb, utdanning, verdikjede, hotell og reiseliv, bank og finans, barnehage, mote og klær, helse, sosial og offentlig etat. Hvorfor bruker vi søkemotoroptimalisering i vår digital markedsføring? Søkemotoroptimalisering er den viktigste delen av online markedsføring. Vi har gjennomført diverse markedsføringskampanjer innen forskjellige nisjer for både norske og utenlandske bedrifter. Hvorfor bør du velge oss?

søkemotoroptimalisering

Vår seo ekspert i Trondheim bruker nye søkemotoroptimaliseringSEO ) metoder. Alle kundene våre har sett økt i salget via vår markedsføringskampanjer på sosiale medier, lenkebygging, markedsføring på mobil og betal per klikk via Google,Facebook og Bing. Det er viktig for oss å vite om din markedsføringsplan slik at vi kan hjelpe deg med å nå målet ditt.

I strategisk markedsføring vil vi fokusere mer målrettet på dine behov, tilbud og verdikjeder. De tre V’er (Valued customer, Value proposition, Value network) står sentralt i vår strategiske markedsføring.

For mer enn et tiår har Google vært den klare vinneren av søkemotorer, men nå arbeider mindre populær søkemotorer som Yahoo, Yandex og Bing med å forbedre sine organiske søketrafikk. Vi får din hjemmeside topprangert på Google og de andre søkemotorene.

Vi skriver kontrakt på 12 måneder og gjennomfører organisk søkemotoroptimalisering som på side og av side SEO. Målet er å øke din merkevarebygging, salg og omsetning.

Vennligst svar på følgende spørsmål når du sender inn prosjektet ditt:

– Hva er bedriften sine prioriteringer i år?
– Har du et produkt eller en tjeneste som du ønsker å gjøre til en større del av inntektsfordelingen
– Hvem er dine viktigste kunder?
– Hvem er dine viktigste konkurrenter?

Hver søkemotor har sin egen algoritme for søkbarhet av et ord eller frase. Hos Google sin søkemotor finnes det mer enn tre hundre diverse signaler for å få et ord til å vises på deres søkemotor. Derfor bruker vi en del metoder for at din hjemmeside får topprangering innen din nisje på Google.

Velg en av de SEO tjenestene nedenfor:

SEO basis

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 1
– innholdoptimalisering
– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Ny lenkebygging metode i 2022 og artikkelmarkedsføring
– Rapportering en gang per måned

SEO Bronse

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 2
– innholdoptimalisering
– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Google analytics
– teknisk SEO
– Rapportering en gang per måned
– Ny lenkebygging metode i 2022 og artikkelmarkedsføring

SEO Gull pakke

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 3
– innholdoptimalisering
– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Google analytics
– teknisk SEO
– Rapportering en gang per måned

– Ny lenkebygging metode i 2022 og artikkelmarkedsføring

SEO konsultasjon koster 1200,- kroner per time.

Dersom du ønsker å betale per måned for søkemotoroptimalisering, vennligst send dine ord og hjemmeside (URL) for å få pris på din SEO per måned. Vi har også et nettverk hvor vi sender inn norsk trafikk (besøk) til hjemmesiden. Dette er inkludert i prisen. Hvis hjemmesiden er på tysk, fransk eller engelsk, da sender vi trafikk fra disse landene til hjemmesiden.

Dersom websiden er straffet på google.no på nøkkelord nivå eller domene nivå, da vil vi fjerne straffen ved å bruke en serie tekniske operasjoner. Dette er ikke inkludert i prisen. Vi trenger et hoved søkeord og 9 fraser ( består av to eller tre ord). Når prosjektet er ferdig da din hjemmeside er rangert i topp 3 rangering på Google.no

Hvem kan bruke vår SEO tjeneste?

Vi gjennomfører etisk SEO for bedrifter som: blomsterbutikk, klesbutikk, kosmetisk butikk, kosmetisk kirurgi, tannlege, reise, matbutikk, bank, blogging, advokat firma og offentlig etat.

100% fornøydgaranti!

Bestill søkemotoroptimalisering (SEO), PPC og markedsføring i sosiale medier for din nettbutikk eller bedrift ( SEO) her:

salg@seonorway.org