kontakt

Vi tar imot flerspråklige prosjekter

Vennligst send en kort beskrivelse av SEO prosjektet ditt. Vi tar imot prosjekter på følgende språk: Norsk, Dansk, Tysk, Svensk, Fransk, Finsk og Engelsk. Send kun nøkkelord som du ønsker å få rangering i Norge eller de andre nordiske land. Vi har pris per ord og hvert ord kreves gjennomføring av en serie operasjoner for å øke online synlighet. Det er noen nisjer som vi ikke promoterer fordi de er i strid imot den norske lov som: promotering av gambling og pengespill, alkohol, hacking, våpen og rasisme.

+47 90612731

Play Video

Viktig!

Vi har i det siste fått en rekke henvendelser fra kunder som forteller at svindlere sender e-post i vårt navn. I e-postene blir du bedt om å oppgi ditt brukernavn og passord, samt fødselsdato. Du må ikke svare på slik e-post og du må ikke gi fra deg brukernavn og passord. Dette er spoofing og phishingforsøk og informasjonen vil bli misbrukt av kriminelle. Vi ser at svindlerne blir stadig bedre i norsk, men leser du teksten nøye, vil du ofte oppdage skrivefeil så vel som grove grammatiske feil. Men med stadig bedre norskkunnskaper vil forsøkene bli stadig mer avanserte.

Husk derfor at seonorway.org ALDRI vil be deg om å oppgi passordet ditt. Det vil heller ikke banker og andre finansinstitusjoner. Gi aldri fra deg personlige opplysninger som brukernavn, passord, fødselsnummer og kredittkortinformasjon. Slett slik e-post umiddelbart. Vi bruker aldri vår epost til å sende ut reklame om våre produkter og tjenester.